Elementul divider nu este înregistrat sau nu are un fișier view.php.
Elementul divider~4GmIbhfy1WB8CII4sefAm nu este înregistrat sau nu are un fișier view.php.
Elementul search-input nu este înregistrat sau nu are un fișier view.php.

Termeni și condiții

I. Informații preliminare 
Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui site, precum și Politica noastră de confidențialitate înainte de navigare. Prin accesul/vizitarea site-ului nostru sunteți de acord cu Termenii și Condițiile descrise mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni sau cu Politica www.agrotech-group.ro, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

Prezentul document, prin conținutul său, pune la dispoziția utilizatorilor termenii și condițiile de utilizare ai site-ului www.agrotech-group.ro

Produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului www.agrotech-group.ro aparțin S.C. Agrotech Group ACB S.R.L., cu sediul în Bucuresti, Str Lacul plopului , Nr. 10, Bl. V7, Sc. 2, Ap. 67, 051735 înregistrată la Registrul Comerțului Bucuresti cu nr. J40/6864/2013, CUI RO31711410 , denumită în cele ce urmează „Societatea”.

Ne puteți contacta și la:

E-mail: office[@] agrotech-group [.] ro *inainte sa trimiteti email va rugam sa eliminati parantezele [ ] si spatiile

Telefon: 0762635925

II. Reguli privind utilizarea site-ului


Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

• Veți folosi acest site exclusiv pentru scopurile în care a fost creat și pentru informare;

 Veți furniza informații reale, complete și actualizate;

 Veți respecta drepturile de proprietate intelectuală cu privire la orice element regăsit pe site;

 Nu veți desfășura niciun fel de acțiune care ar putea aduce un prejudiciu site-ului nostru.

 Folosiți un limbaj adecvat, civilizat, fără injurii.

Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul oricărui utilizator care încalcă regulile de mai sus, de a închide conturi sau de a refuza vânzarea de produse sau servicii și de a ne adresa autorităților competente pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.

III. Drepturi de proprietate intelectuală

Acest site este întreținut și administrat de webmaster-ul site-ului. Conținutul aparține Societății și colaboratorilor săi și nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul nostru scris.

Site-ul este protejat de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, iar pentru orice încălcare a proprietății intelectuale, ne rezervăm dreptul de a sesiza instanțele de judecată competente pentru recuperarea integrală a prejudiciului, precum și de a depune o plângere penală la organele judiciare pentru tragerea la răspundere penală a făptuitorului.

Nu puteți folosi cadre (frames în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques în sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri sau alte informații protejate de legea copyright-ului (inclusiv imagini, texte, interfețe, formulare) fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății și a colaboratorilor săi.

IV. Securitatea datelor și a informațiilor personale

Informațiile cu caracter personal sunt confidențiale. Acest site nu colectează date personale despre vizitatorii și clienții săi, cu exceptia acelora care ne-au fost oferite în mod voluntar prin completarea formularului de înregistrare/contact/creare cont sau pe orice altă cale (telefon, e-mail, fax).

Informațiile sunt accesibile numai personalului autorizat și vor fi folosite doar în scopul declarat pentru care ne-au fost furnizate.

V. Înregistrarea utilizatorilor și abonarea la newsletter

Site-ul poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de noi, precum achiziționarea produselor, primirea de newslettere sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați și să vă creați un cont de utilizator pe site. Înregistarea pe site presupune acceptarea termenilor, condițiilor și politicilor noastre de Confidențialitate. Aceste reglementări constituie baza contactuală a raporturilor dintre utilizatori și Societate.

Întrucât termenii, condițiile și politicile de Confidențialitate pot fi actualizate, vă rugăm să le recitiți periodic.

În cazul in care vă abonați la newsletterul Agrotech-group.ro, confirmați că aveți vârsta peste 16 ani, că ați citit și sunteti de acord Termenii și conditiile si cu Politica de confidențialitate a siteului, si prin transmiterea mesajului vă exprimați consimțământul pentru prelucrarea datelor personale furnizate.

VI. Date personale colectate

Atunci când navigați pe site-ul nostru, când vă creați un cont, când plasați o comandă, când ne cereți o ofertă sau detalii despre produse, când ne transmiteți o solicitare pe e-mail sau ne contactați în orice alt scop și pe orice alt canal de comunicare, ne veți comunica următoarele date personale, pe care le colectăm direct de la dvs. sau din alte surse, cum ar fi:

 Numele și prenumele

• Adresa de e-mail

• Numărul de telefon

 Adresa de livrare

 Adresa și detalii de facturare

• Datele cardului bancar

Este posibil să colectăm date prin module cookie sau alte tehnologii similare, precum:

 Adresa IP

 Navigatorul de internet

 Locația

 Paginile web pe care le accesați pe site-ul nostru

VII. Procedura de cumpărare

Pentru a cumpăra și a intra în posesia produselor oferite, este necesară parcurgerea următoarelor etape:

 Înregistrarea/autentificarea dvs. ca utilizator pe site;

• Indentificarea și alegerea produselor;

• Alegerea modului de efectuare a plății produselor( ramburs sau cu ordin de plata) se realizeaza doar dupa ce va contacteaza un consultant Agrotech-group.ro si va transmite oferta. Plata se efectuează în condițiile reglementate la capitolul IX, iar costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus, prețul livrării și, dacă este cazul, prețul timbrului verde, în conformitate cu dispozițiile HG 448/2005.

• Livrarea produselor comandate va fi însoțită de certificat de garanție(daca se solicita), certificat cu privire la service-ul post-vânzare asigurat de producător/importator/distribuitor (daca se solicita)și/sau alte certificate, dacă este cazul.

• Prin lansarea unei comezi electronice sau telefonice sunteți de acord cu formele de comunicare prin care ne derulăm operațiunile.

VIII. Prețurile

Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe site reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA 19% (taxa pe valoarea adaugată valabilă în România). Prețurile finale pot fi prețuri sugerate de către producători sau furnizori sau pot fi estimate în funcție de prețurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Prețurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive prețuri de pe un anumit segment de produs sau pentru o anumită perioadă.

IX. Metode de plată

Pentru efectuarea plății produselor comandate puteți alege una din următoarele metode de plată:

 Prin ordin de plata conform facturii proforme emise

Prin ordin de plata conform facturii finale emise, daca exista un contract cu plata la temen

• Ramburs direct la curier, in momentul in care ajunge comanda

Dacă ați ales ca metodă de plată transferul bancar/ordin de plată sau on-line, următoarea fereastră deschisă vă mulțumește pentru comanda. Veți primi aceste informații și prin e-mail si/sau whatsapp , sub forma unei facturi proforme(detalii la capitolul X). Dacă ați ales să plătiți numerar/cash la livrare, imediat după plasarea comenzii veți primi pe e-mail , telephonic si/sau whatsapp informații relevante despre comanda dvs., sub forma unei facturi proforme, urmând să efectuați plata produsului către persoana care efectuează livrarea.

X. Mai multe despre cumpărarea și plata prin transfer bancar/ordin de plată

Puteți cumpăra produsele de pe site urmând următorii pași:

a) Selectați produsul pe care doriți să-l achiziționați și accesați linkul “Comandă / Solicită ofertă!”

b) Introduceti adresa de email si numarul de telefon, apasati “Trimite solicitarea” si veti fi contactat de catre un reprezentant  Agrotech-group.ro care va va cere sa transmiteti/confirmați datele dvs. personale – aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dvs. Vă rugăm să completați corect formularul și să indicați persoanele spre care se face facturarea și livrarea. Adresa de e-mail are o importanță extremă deoarece informațiile legate de comanda și produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorectă încetinește întregul proces de comandă. Mai mult de atât, Societatea nu va putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării comenzii dvs.. Alegeți metoda dorită de plată și confirmați datele alegând “.

c) Daca ați ales metoda de plată prin transfer bancar/ordin de plată, veți primi prin e-mail o factură cu toate datele privitoare la comanda dvs., următorul pas fiind efectuarea plății în cel mai scurt termen. În procesul efectuării plății prin transfer bancar/ordin de plată, trebuie să menționați la secțiunea „Detalii de plată” a ordinului de plată, numărul facturii primite prin e-mail, care reprezintă confirmarea comenzii plasate.

XI. Garanție și service post-vânzare

Produsele comercializate au o garanție de furnizor (exceptii fac produsele de tip consumabil). Pentru detalii legate de garanție vă rugăm să contactați departamentul de service. 

XII. Descrierea și returnarea produselor

Depunem toate eforturile pentru ca descrierea produselor să fie cât se poate de precisă. Cu toate acestea, nu garantăm că descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legătură cu acestea sunt precise, complete, curente sau fără erori. Dacă un produs achiziționat este diferit față de descrierea aferentă acestuia, pe site, îl puteți returna respectând prevederile Politicii de returnare a produselor, în conformitate cu legislația română în vigoare.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, în conformitate cu dispozițiile Ordonanței nr.130/2000.

În cazul în care alegeți să vă exercitați acest drept, țineți cont de următoarele condiții:

• Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice, dar Agrotech-group.ro permite drepturi de retragere inclusiv persoanelor juridice.

• Dreptul de retragere in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate on-line si livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Toate componentele produsului NU trebuie sa prezinte urme de deteriorare, de uzura sau de montaj, altfel returnarea va fi refuzata sau vi se va comunica (daca se pot restaura produsele) costul aducerii acestora la conformitate pentru a putea fi repuse in vanzare.

• Produsele comandate prin comenzi speciale, comandate din depozitele externe pentru care s-a solicitat avans sau sunt comandate gresit deoarece cumparatorul nu a pus la dispozitie datele de identificare ale utilajului pentru care s-a dat comanda de piese sau aceastea au fost comunicate eronat si care au fost aduse la solicitarea clientului, nu se pot returna.

• Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului.

 In cazul comenzilor care au beneficiat de livrare gratuita si ulterior sunt returnate partial (valoarea comenzii scade sub valoarea de gratuitate la livrare) sau total, din diverse motive neimputabile vanzatorului (ex.achizitionare produse pe propria raspundere, fara a pune la dispozitiei vanzatorului date despre utilaj, date de identificare comunicate eronat catre vanzator, modificari aduse utilajului fata de varianta de constructie si care nu sunt aduse la cunostinta vanzatorului), taxa de livrare acordata initial cu titlu gratuit, este suportata de client.

• Produsele returnate trebuie ambalate corespunzator pentru a fi protejate la transport. Deterioararea produselor in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs duce la refuzarea receptiei coletului si implicit refuzarea returului.

XIII. Recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut, pot trimite sugestii, idei, pot pune întrebări, propune articole sau alte tipuri de materiale, atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale; nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de spam. În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut, nu puteți folosi adrese de e-mail sau identități false. Ne rezervăm dreptul, dar nu avem obligația, de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu avem obligația de a revedea periodic acest conținut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe site transmiteți, în afara cazurilor în care Societatea indică altfel, drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice țară.

 Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe agrotech-group.ro:

• cedați dreptul Societății de a folosi numele dvs. în relație cu materialele postate;

• garantați că dețineți sau controlați într-o altă formă dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postați;

• garantați că materialele postate nu violează nici una dintre condițiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor și alte forme de conținut din partea utilizatorilor.

Avem dreptul, dar nu obligația de a monitoriza, edita sau șterge, orice tip de conținut sau activități ale utilizatorilor pe site. Nu ne sumăm responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de către alte terțe părți pe site. Ne rezervăm dreptul de a nu publica toate comentariile și articolele propuse de către utilizatori.

XIV. Forța majoră

Societatea, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către agrotech-group.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința noastră. Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de pe agrotech-group.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele agrotech-group.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația română în vigoare.

XV. Publicitatea

Agrotech-group.ro poate afișa, în paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum și la produse ori servicii aparținând terților. Prin utilizarea site-ului și prin acceptarea termenilor, condițiilor și a politicii de confidențialitate vă exprimați în mod direct acceptul de a fi desinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

XVI. Reclamații privind încălcarea legii referitoare la protejarea proprietății intelectuale

Respectăm dreptul la proprietatea intelectuală a terților. Dacă ați observat că site-ul conține informații care încalcă dreptul acestora la prorpietatea intelectuală, vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de e-mail sau să ne contactați la numărul de telefon ori la adresa de corespondență afișate în partea introductivă a acestui document.

XVII. Legislația aplicabilă

Produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului sunt guvernate de dispozițiile legale în vigoare, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Ordonanța 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, HG 448/2005 și Directiva Europeană EC/96/2002, care reglementează regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

De asemenea, respectăm prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 – GDPR, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, precum și a legilor naționale aplicabile pe acest domeniu.

Termenii și condițiile aplicabile acestui site se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la datele noastre de contact din partea introductivă a prezentului document. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Părți se vor supune rezolvării instanțelor judecătorești competente de pe raza teritorială a României.

XVIII. Prezentarea ofertei

Ne rezervăm dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul agrotech-group.ro, fără o înștiințare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Fotografiile de pe site au, de asemenea, caracter informativ și pot exista diferențe între acestea și produs.

XIX. Modificarea termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și termenii și condițiile de utilizare, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

XX. Politica de confidențialitate & Politica cookie

Toate informațiile furnizate de utilizatori sunt și vor rămâne confidențiale.